Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

15% extra korting op hete merken & stijlen | Kortingscode*: EXTRA15

adidas TERREX

#EscapeTheNoise
Als enthousiaste trailrunner, klimmer of mountainbiker wil je altijd weer je eigen ervaringen overtreffen en buitengewoons uitproberen om je grenzen te verleggen en nieuwe horizonten te verkennen. adidas TERREX ondersteunt je op deze weg met innovatieve en duurzame designoplossingen en produceert veelzijdige en functionele kleding en schoenen. Naast eigen technologieën zoals BOOST zijn de unieke producten van adidas TERREX gemaakt van uitstekende materialen van partners zoals GORE-TEX®, PrimaLoft®, Polartec®, Stealth® en Continental.

Hightech uitrusting voor Trailrunning

Nieuw van adidas TERREX

Meer over adidas TERREXAdidas TERREX - Escape The Noise

Ontsnap aan het stadslawaai, laat het dagelijks leven achter je en dompel je onder in een wereld vol avontuur! Stap in de nieuwe adidas TERREX Free Hiker — de eerste wandelschoenen met Boost-technologie — en blijf je tijdens lange wandelingen vrij en comfortabel voelen. Het waterdichte, ademende GORE-TEX membraan houdt je voeten aangenaam droog, ongeacht de omstandigheden. Evan laat in deze video de indrukwekkende ontwikkelingsgeschiedenis van de nieuwe TERREX Free Hiker op het Pacific Crest Trail zien:

adidas' belofte aan de planeet

Parley A.I.R


The PARLEY A.I.R. strategie is de drijfveer om waar mogelijk kunststoffen te vermijden, plastic afval te minimaliseren en de cyclus van plastic nieuw vorm te geven. adidas heeft er zich toe verplicht het gebruik van nieuw geproduceerde kunststoffen te verminderen, door al aanwezige afvalproducten van kunststof te gebruiken zoals bijvoorbeeld worden verzameld op stranden en kusten.

Water besparen


Met de verplichting tot efficiënt watergebruik, het verbeteren van de waterkwaliteit en de vrije toegang tot water voor iedereen, slaat adidas een nieuw pad in voor de toekomst. adidas heeft zich ten doel gesteld om in 2020 het watergebruik van hun leveranciers met 20% te verminderen en dat van hun eigen werknemers en textielleveranciers met 35%.

Better Cotton


Alle mensen op deze planeet gebruiken elke dag katoen. In 2016 overtrof adidas hun eigen verwachtingen, door 68% van het Better Cotton Initiative te behalen. In dit tempo zal adidas hun doel bereiken, om alleen duurzaam katoen te gebruiken in het herfst-/winterseizoen van 2018/19.

adidas TERREX

471 Producten
Sorteren