Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

BENT

De merknaam BENT is afgeleid van de woorden Berber en Tent. Geïnspireerd door de traditionele nomaden, is het modulaire canvassysteem van dit merk gericht op "moderne nomaden": zij die de wereld rondreizen met een mobiele, lichte behuizing en zich vestigen op de mooiste plekken. De gelijkbenige, duurzaam geproduceerde en waterdichte polyester driehoeken bieden bescherming tegen het weer en vormen de kern van het BENT-assortiment. De ritsen, lussen en oogjes bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Zo kun je de kleurrijke modules eenvoudig met elkaar verbinden en zo een retraite scheppen, die voldoende bescherming biedt om te ontspannen en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om te communiceren met de mensen en natuur om je heen.

Top Categorieën

Ontdek de topsellers van BENT

Meer over BENTDuurzaamheid bij BENT


Bij BENT gaat het over mensen, hun levenshouding, vrijheid en functionaliteit. Maar ook over casual design en coole kleuren. Hun modulaire systeem biedt gebruikers eindeloze opstellingsmogelijkheden voor mobiele bescherming tegen het weer. Duurzaamheid is echter de topprioriteit van dit merk en dat komt tot uiting in het volgende:

• Lid van de BSCI: de productiefaciliteiten van BENT zijn gecertificeerd en worden gecontroleerd door de BSCI, om sociale standaarden te verbeteren.

• PVC-vrij: BENT zet zich bewust in voor ecologische duurzaamheid en gebruikt daarom alleen PFC-vrije coatings.

• REACH: Alle BENT-producten vallen onder de Europese REACH-regulering, een van de strengste moderne chemische wetten.

Bent

33 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren