Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

Helly Hansen

Trusted By Professionals
Helly Hansen werd in 1877 in Noorwegen opgericht en heeft talrijke baanbrekende vernieuwingen voor outdoor kleding op de markt geïntroduceerd. Deze omvatten de eerste zachte, waterdichte stoffen rond 140 jaar geleden, fleece stoffen in de jaren 60, functionele baselayers in de jaren 70 en meer recent, het bekroonde gepatenteerde H2Flow temperatuurregelingssysteem. Helly Hansen is de marktleider voor technische en hoogwaardige zeil- en skikleding en duurzame werkkleding. Het zijn niet alleen de Olympische concurrenten of nationale teams die Helly Hansen vertrouwen: meer dan 55.000 professionals en 200 skigebieden en berggids-verenigingen wereldwijd gebruiken hun producten, die worden verkocht in meer dan 40 landen.

Topcategorieën

Ontdek de nieuwe producten van Helly Hansen

Helly Hansen - Trusted by Professionals

LIFA INFINITY PRO: Permanent waterafstotend

Terwijl andere outdoor materialen regelmatig opnieuw waterdicht gemaakt moeten worden, is LIFA INFINITY PRO van nature permanent waterafstotend en tegelijkertijd ademend en licht. Dit is goed voor het milieu, omdat er geen schadelijke DWR-schoonmaakmiddelen of andere toevoegingen voor nodig zijn. Lifa Infinity Pro: een betrouwbare waterafstotende coating waarvan je kunt genieten zonder een slecht geweten.

VERTROUWEN MOET WORDEN VERDIEND

De missie van het professionele Noorse zoek- en reddingsteam Norsk Folkehjelp's (Norwegian People's Aid), is het redden van levens. Vertrouwen speelt hierbij een essentiële rol. Een team dat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag oproepbaar is, moet op zichzelf, zijn teamleden en zijn uitrusting kunnen vertrouwen — het team maakt hierom gebruik van Helly Hansen. De ontwerpers van dit merk hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van apparatuur, die de barre weersomstandigheden en uitdagende topografische eisen van Noorwegen aankan.

Helly Hansen

505 Producten
Sorteren