Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

Isbjörn

Multisporters By Nature
In de natuur zijn, steeds weer buiten nieuwe dingen ontdekken en uitproberen; dat is wat kinderen het liefste doen. Hiervoor hebben de avonturiers van morgen de best mogelijke outdoor kleding nodig. Sinds 2005 zorgt het lifestylemerk Isbjörn er met zijn uitrusting voor dat kinderen onbezorgd de natuur kunnen verkennen. Hiervoor ontwikkelt Isbjörn producten die de outdoor ervaring maximaliseren en hiernaast duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van gevaarlijke chemicaliën zijn. Hun hoogwaardige, functionele en duurzame uitrusting is grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en is zo robuust, dat deze gemakkelijk kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Isbjörn; uit liefde voor het milieu, de toekomst en die van je kinderen.

Kleding

Nieuw van Isbjörn

Duurzaamheid bij Isbjörn - De 4 R's

REDUCE: Isbjörn zet zich ervoor in om de hoeveelheid nieuwe producten die je nodig hebt voor je outdoor activiteiten tot een minimum te beperken. Als er minder producten worden gekocht, hoeven er namelijk ook minder te worden geproduceerd. Dit leidt tot minder milieuvervuiling, afval en goederenverkeer.

REUSE: Als specialist in kinderkleding besteedt Isbjörn bijzondere aandacht aan de productie van duurzame producten, bestemd voor hergebruik. Door kleding door te geven aan andere generaties hoeven er minder nieuwe producten te worden geproduceerd en wordt het milieu beter beschermd.

REPAIR: Kleding van Isbjörn is robuust en duurzaam. Mocht er iets kapot gaan, dan kunnen hun meeste producten worden gerepareerd. In dergelijke gevallen biedt Isbjörn haar klanten een reparatieservice aan. Dit voorkomt dat een product voortijdig wordt weggegooid en vervangen door een nieuw product.

RECYCLE: Elk product heeft een beperkte levenscyclus en kan op een bepaald moment niet meer worden gebruikt. Waar mogelijk, probeert Isbjörn opgebruikte kleding te recyclen en de materialen terug te brengen in het productieproces. Dit doen ze om het gebruik van nieuwe grondstoffen zo veel mogelijk te minimaliseren en zo het milieu te beschermen.

Isbjörn of Sweden

110 Producten
Sorteren