Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Ren in het nieuwe jaar - Volle vaart vooruit!

KEEN

KEEN is een van de meest gewaardeerde fabrikanten van outdoor- en wandelschoenen. Hun moderne, innovatieve ontwerpen zijn bekend vanwege hun comfort en duurzaamheid, met de EVA-vulling voor langdurig comfortabele voeten. De verwerkte Microban technology voorkomt de opbouw van bacteriën en slechte geurtjes en om de kans op blessures aan voeten te verminderen, maakt KEEN ook gebruik van een gepatenteerde, speciaal ontwikkelde teenbeschermer. KEEN's diverse assortiment heeft een outdoor schoen voor iedereen!

Top categorieën van KEEN

Ontdek nieuwe producten van KEEN

Meer over KEEN

Verantwoordelijkheid en innovatie door de natuur

Gedreven door een passie voor het buitenleven, heeft KEEN van een verantwoord, waardegedreven productieproces hun missie gemaakt. Dit bedrijf ontwikkelt veelzijdige, unieke producten die goed gemaakt, duurzaam en innovatief zijn. Producten van KEEN stellen mensen in staat om hun avonturen in de buitenlucht te beleven.

Dit merk slaat bewust nieuwe wegen in, wat betreft het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Dit gebeurt onder meer door milieuvriendelijke productiemethoden, het ondersteunen van non-profit organisaties en projecten, die de mensen en plaatsen die betrokken zijn bij de productie beschermen. Het doel is, om mensen te inspireren hun levenskwaliteit te verbeteren en ze aan te moedigen om de wereld te ontdekken.

Keen

416 Producten
Sorteren