Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

Micropur

3 Producten
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
Pagina 1 van
1

Micropur van Katadyn voor de beste waterreiniging

Zonder water zou leven op aarde onmogelijk zijn. Als we op pad zijn in de natuur, voelen we meteen hoe belangrijk ons drinkwater is om te overleven. Daarom stellen wij natuurlijk bijzonder hoge eisen aan de zuiverheid en compatibiliteit. In ieder geval moet het vrij zijn van besmetting door ziekteverwekkers en moet de smaak en geur ook juist zijn. Talrijke bacteriën kunnen het verontreinigen, zoals cholera, E. coli of salmonella. Een- en meercellige organismen zoals Lamblia, Amöben of Kryptosporidien kunnen erin voorkomen of gevaarlijke virussen zoals hepatitis. Daarnaast zijn er diverse chemische stoffen uit de industrie of landbouw, zoals nitraten, pesticiden of zware metalen. Micropur Online Shop

Micropur - waterbehandeling voor professionals

De Zwitserse onderneming Katadyn is gespecialiseerd in de productie van producten voor de effectieve behandeling en conservering van drinkwater. Het bedrijf werd opgericht in 1928 om de "zilveren tabletten" van Alexander Krause te verkopen. Hun samenstelling is sindsdien nauwelijks veranderd en zij vormen de basis voor het wereldwijd succesvolle Micropur assortiment, waartoe Micropur Classic en Micropur Forte behoren. Niet voor niets is Katadyn vandaag de dag een van de belangrijkste leveranciers voor scheepvaart, het leger en diverse hulporganisaties in de rampenbestrijding.

Micropur biedt veiligheid

Schadelijke bacteriën zoals salmonella of cholera worden door Micropur Classic betrouwbaar verwijderd. Voor de desinfectie van water wordt een micropur-tablet opgelost en worden zilverionen gevormd die de micro-organismen doden en zo het drinkwater beschermen tegen hernieuwde besmetting gedurende maximaal zes maanden. Met Micropur Classic kan het water vooral behouden blijven om het lang vers te houden. Het is chloorvrij en neutraal van smaak. Het werkt het beste in een goed gesloten verpakking die beschermd is tegen zonlicht.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!