Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

15% extra korting op hete merken & stijlen | Kortingscode*: EXTRA15

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, wereldwijd bekend om hun kwaliteitskleding en accessoires voor de alpinesport, heeft zich tot doel gesteld alles in het werk te stellen om het leven op onze planeet te beschermen. Hierin investeert Patagonia veel tijd en moeite met de ontwikkeling van duurzame producten en ze doneren minstens 1% van hun omzet aan milieuorganisaties over de hele wereld. Hiernaast moedigen ze anderen aan om hetzelfde te doen. Want alleen samen kunnen we onze unieke natuur voor toekomstige generaties behouden!
Ontdek nieuwe producten van Patagonia

Milieu- en sociale verantwoordelijkheid van Patagonia

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard is de oprichter van Patagonia en heeft samen met Craig Mathews in 2002 de organisatie "1% for the Planet" opgericht. Dit is een internationaal netwerk van bedrijven, die zich ertoe verplichten om één procent van hun jaarlijkse omzet te doneren aan de bescherming van het milieu. Sinds de oprichting in 1985 ondersteunt het merk Patagonia jaarlijks verschillende milieuorganisaties met één procent van hun omzet of 10 procent van hun winst; afhankelijk van welk bedrag het hoogste is. Tot 2019 is er een indrukwekkende 89 miljoen dollar aan donaties in natura en geld ingezameld. Het doel van deze vzw is om andere bedrijven en particulieren te motiveren om hun eigen bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu.

Patagonia voor de bescherming van wilde vissenTHE FIGHT TO SAVE WILD SALMON

De wilde vissen in onze wateren worden met uitsterven bedreigd als we niet eindelijk reageren en vechten voor verandering. De Patagonia-film "Artifishal" laat zien hoe de mens erin geslaagd is om wilde zalm, walvissen & co. extreem bedreigd te maken in hun natuurlijke omgeving en waarom viskwekerijen geen oplossing voor dit probleem zijn, maar eerder een bedreiging.

Meer informatie over de film

Word ook actief en teken Patagonia's petitie tegen viskwekerijen.

Patagonia

905 Producten
Sorteren