Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

POC

POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, bescherming en kleding, is bekroond met meer dan 60 internationale veiligheids-, ontwerp- en innovatieprijzen. POC is in 2005 in Zweden opgericht en heeft als motto 'het beschermen van levens en het verminderen van de gevolgen van ongelukken voor sporters en iedereen die graag actief is'.

Top categorieën van POC

Ontdek de nieuwe producten van POC

POC beschermende technologieën

De nieuwe Obex BC SPIN - Freedom of Speech


De skihelm die voor je spreekt als jij dit niet kunt. De Obex BC SPIN is ontworpen voor betere traceerbaarheid in de wilde natuur en voorzien van de baanbrekende NFC Medical ID chip. Met een gemakkelijk aan te passen ventilatie- en fitnesssysteem biedt deze helm veel flexibiliteit voor gebruik op en buiten de piste.

Het Whole Helmet Concept™


Alle POC-helmen zijn ontwikkeld volgens het Whole Helmet Concept™, waarbij elk aspect van de helm en elke geïntegreerde technologie moet samenwerken om de veiligheid als geheel te verbeteren. POC vindt dat geen enkele specifieke technologie alleen een helm kan definiëren en maakt dus gebruik van het Whole Helmet Concept™ om bescherming te bieden die als een eenheid werkt.

POC

124 Producten
Series
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren