Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Zomer SALE - Geniet van kortingen tot 50%

AEEA-informatie en Batterij recycling

I. AEEA Gebruikersinformatie

Gebruikers van elektrische en elektronische apparatuur (EEA) met het AEEA merkteken mogen volgens bijlage IV van de AEEA richtlijn, afgedankte EEA niet als ongesorteerd stedelijk afval weggooien, maar moeten gebruik maken van de inzamelingspunten waarover zij beschikken voor de inlevering, recycling en praktische toepassing van AEEA en moeten de mogelijke effecten van EEA op het milieu en de volksgezondheid door de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen tot een minimum beperken.

AEEA van particuliere huishoudens (consumenten)

Verplichte informatie over de naleving van Internetstores GmbH Internetstores heeft zich aangesloten bij Wecycle voor de verwerking van AEEA van consumenten. Consumenten moeten contact opnemen met hun plaatselijke gemeente, om te zien welke inzamelpunten er zijn of naar https://www.wecycle.eu gaan voor meer informatie.

II. Recycling van batterijen

Internetstores is bezig zich aan te sluiten bij een nalevingssysteem voor batterijen. Internetstores werkt samen met Stibat Services, Röntgenlaan 7, 2719 DX Zoetermeer, Nederland, om batterijen in te zamelen en te recyclen. Eigenaars of laatste gebruikers van batterijen dienen contact op te nemen met hun plaatselijke gemeente, of de Stibat Services website te bezoeken op https://www.stibat.nl/ om inzamelpunten te vinden of aanvullende informatie over recycling te verkrijgen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!